Over ons

Events Holland is een succesvol, verfrissend en dynamisch evenementenbureau dat gespecialiseerd is in groepsarrangementen in de provincie Noord-Holland. Events Holland wordt geleid door Rob van Loon. De labels Hoorn Events, Enkhuizen Events, Hof Events Alkmaar, Events Waterland, Amsterdam for Groups en ScooterEvents zijn onderdeel van Events Holland.

robRob van Loon is geboren en getogen in de Gemeente Hoorn en kent de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen de provincie Noord-Holland als geen ander. Hij is een betrokken burger die zich graag bezighoudt met vraagstukken die zich binnen het  evenementen- en toeristenbeleid in Hoorn en omstreken afspelen. Na jarenlang voor de plaatselijke VVV Hoorn te hebben gewerkt heeft Rob in Alkmaar, als onderdeel van dezelfde regionale VVV, als manager gewerkt. Daar heeft Rob zich beziggehouden met het ontwikkelen en verkopen van groepsarrangementen via de VVV. Daarna is Van Loon in dienst getreden bij Alkmaar Events Company, waar hij succesvol heeft gewerkt als Sales Manager. Aansluitend heeft Rob voor Best Western Hotel Spaander in Volendam gewerkt als Sales Manager, waarbij hij volledig verantwoordelijk was voor het opzetten van een nieuw bedrijfsfeesten – en teambuilding concept, dat daar inmiddels volledig geïntegreerd is.

Rob staat samen met een professioneel team van medewerkers dagelijks klaar om met veel plezier en enthousiasme groepsarrangementen te ontwikkelen en uit te voeren.

Het evenementenbureau Events Holland richt zich op zowel de zakelijke markt als de toeristische markt alsmede de particuliere markt (vanuit zowel binnen- als buitenland), en denkt graag mee over een passende invulling van ook ùw arrangement. Iedere aanvraag is voor het specialistische team van medewerkers van Events Holland een nieuwe uitdaging. Het persoonlijke tintje en de verrassende ideeën vormen een rode draad in de service die Events Holland u graag biedt.

Nieuwsbrief ontvangen?