Weekendje Enkhuizen

Minimaal 8 deelnemers
72 uur

2 overnachtingen hotel Enkhuizen, ontbijtbuffet, culinaire rondwandeling Enkhuizen, diner, steptocht Enkhuizen of fietstocht Enkhuizen, bezoek museum Enkhuizen

Tijdens het hotelarrangement "Weekendje Enkhuizen" verblijft u in een driesterrenhotel in het centrum van Enkhuizen. Uw prima verzorgde kamer is voorzien van bad of douche en toilet. Uw gezelschap arriveert op vrijdag in Enkhuizen, en ontdekt de stad 's avonds tijdens een culinaire rondwandeling. Onder leiding van een gids bezoekt u vier verschillende restaurants in Enkhuizen en nuttigt u in ieder restaurant een gerecht inclusief bijpassend drankenarrangement. Uw gezelschap overnacht in diverse tweepersoonskamers.

Op zaterdagochtend nuttigt u een heerlijk ontbijtbuffet. Hierna vertrekt u onder leiding van een praatgrage en enthousiaste gids van Enkhuizen Events per step of fiets om Enkhuizen en omstreken te ontdekken. De steptocht door Enkhuizen leidt u langs parken, singels en andere prachtige plekken. Indien u kiest voor de fietstocht onder leiding van de gids van Enkhuizen Events, ontdekt u de dorpen in de omgeving van Enkhuizen op een interessante wijze, fietst u een stuk over de prachtige IJsselmeerdijk en geniet u onderweg van het oer- Hollandse landschap.
Aan het begin van de middag bent u weer terug in Enkhuizen. De zaterdagmiddag is door uw gezelschap vrij te besteden. U kunt hier heerlijk winkelen of bijv. vanaf een terras het straatleven van Enkhuizen ervaren.
Uw gezelschap dineert 's avonds in een gezellig restaurant in Enkhuizen. Hier wordt een driegangen keuzediner geserveerd inclusief 3 drankjes van de Hollandse Bar en koffie/thee ter afsluiting. De zaterdagavond is verder vrij te besteden.

Na een heerlijke overnachting start u de zondagochtend met een heerlijk ontbijtbuffet. U bezoekt ter afsluiting van uw weekendje Enkhuizen één van de Enkhuizense musea, te weten het Zuiderzeemuseum of het Flessenscheepjes Museum. Na dit bezoek is er tevens een einde gekomen aan het aandeel van evenementenbureau Enkhuizen Events aan uw hotelarrangement in Enkhuizen.

Dit hotelarrangement "weekendje Enkhuizen" is inclusief;
- 2 overnachtingen in tweepersoonskamer in driesterren hotel Enkhuizen
- 2 x ontbijtbuffet
- culinaire rondwandeling Enkhuizen inclusief gidsbegeleiding, bezoek vier restaurants inclusief diner en drankenarrangement
- steptocht Enkhuizen of fietstocht Enkhuizen en omstreken inclusief begeleiding en huur step of fiets
- driegangen keuzediner Enkhuizen
- bezoek museum Enkhuizen
- toeristenbelasting

Prijs per persoon: op aanvraag
Duur: 3 dagen
Minimum aantal personen: 8
op basis van tweepersoonskamers arrangementstoeslag éénpersoonskamer: €00,00 toeslag viersterrenhotel: op aanvraag
Maximum aantal personen: 25

Nieuwsbrief ontvangen?