Nachtje Enkhuizen

Minimaal 8 deelnemers
48 uur

Overnachting hotel Enkhuizen, ontbijt, culinaire rondwandeling Enkhuizen, steptocht Enkhuizen, broodtafel, schilderworkshop of pokerworkshop Enkhuizen

Tijdens het hotelarrangement "Nachtje Enkhuizen" verblijft u in een driesterrenhotel in het centrum van de stad. Uw prima verzorgde kamer is voorzien van bad of douche en toilet. Dit hotelarrangement in Enkhuizen is boekbaar met dagelijkse vertrekdatum.
Op de avond van aankomst ontdekt u samen met uw gezelschap de stad tijdens de culinaire rondwandeling Enkhuizen. Onder leiding van een gids bezoekt u vier verschillende restaurants in Enkhuizen en nuttigt u in ieder restaurant een gerecht inclusief bijpassend drankenarrangement. Tijdens deze culinaire wandeling vertelt de gids u boeiende verhalen over het heden en verleden van de stad. Uw gezelschap overnacht in diverse tweepersoonskamers.

Op de 2e dag nuttigt u een heerlijk ontbijtbuffet. Hierna vertrekt u onder leiding van een praatgrage en enthousiaste gids per step of fiets om Enkhuizen en omstreken te ontdekken. De steptocht door Enkhuizen leidt u langs parken, singels en andere prachtige plekken. Indien u kiest voor de fietstocht onder leiding van de gids Enkhuizen Events, ontdekt u de dorpen in de omgeving van Enkhuizen op een interessante wijze, fietst u een stuk over de prachtige IJsselmeerdijk en geniet u onderweg van het oer- Hollandse landschap.
Aan het begin van de middag bent u weer terug in Enkhuizen. Voor het middagprogramma heeft u de keuze uit twee mogelijkheden:
A. Uw gezelschap nuttigt een heerlijke broodtafel in een restaurant dat in het centrum van Enkhuizen gelegen is. Aansluitend onderneemt uw gezelschap een schilderworkshop. Deze schilderworkshop Enkhuizen vindt plaats onder leiding van een echte kunstenaar, die u op enthousiaste wijze uw eigen talenten leert ontdekken. Tijdens deze workshop in een atelier gaat u aan de slag met een schort, ezel, kwasten, verf en doek en vervaardigt u in een inspirerende ruimte uw eigen kunstwerk. Tijdens deze schilderworkshop Enkhuizen is koffie, thee, en frisdrank inclusief. Om ca. 18:00 uur komt er een einde aan de workshop en krijgt u uw kunstwerk mee naar huis. U kunt terugkijken op een afwisselend hotelarrangement "Nachtje Enkhuizen".

B. Uw gezelschap nuttigt een heerlijke broodtafel in een restaurant dat in het centrum van Enkhuizen gelegen is. Aansluitend onderneemt uw gezelschap een pokerworkshop in Enkhuizen. U krijgt speluitleg van een toppokeraar door middel van een bondige presentatie waarbij geschiedenis, elementen van het poker en pokeretiquette aan de tafel worden uitgelegd. De materialen die u tijdens de workshop gebruikt zijn professionele pokertafels, chips en playing cards. Na de presentatie wordt geoefend aan tafel en zal de croupier iedereen persoonlijk begeleiden en klaarstomen voor 'the game'. U kunt aan tafel gerust vragen stellen. De workshop wordt afgesloten met een echte 'pokergame' en prijsuitreiking! Hierna is om ca. 18:00 uur een einde gekomen aan het aandeel van evenementenbureau Enkhuizen Events in uw hotelarrangement in Enkhuizen en kunt u nagenieten van uw prettige verblijf in Enkhuizen.

Dit hotelarrangement "nachtje Enkhuizen" is inclusief;
- 1 overnachting in tweepersoonskamer in driesterren hotel Enkhuizen
- 1 x ontbijtbuffet
- culinaire rondwandeling Enkhuizen inclusief gidsbegeleiding, bezoek vier
restaurants inclusief diner en drankenarrangement
- steptocht Enkhuizen of fietstocht Enkhuizen en omstreken inclusief begeleiding en huur step of fiets
- broodtafel restaurant Enkhuizen
- schilderworkshop inclusief materiaal, begeleiding, koffie/thee/frisdrank OF: - pokerworkshop inclusief materiaal, begeleiding, koffie/thee/frisdrank
- toeristenbelasting

Prijs per persoon: op aanvraag
Duur: 2 dagen
Minimum aantal personen: 8
op basis van tweepersoonskamers arrangementstoeslag éénpersoonskamer: €00,00 toeslag viersterrenhotel: op aanvraag
Maximum aantal personen: 25

Nieuwsbrief ontvangen?