Wie is de rat?

Minimaal 10 deelnemers
3 uur
€ 26,00 p.p. excl. BTW

Wie is de rat?

Bij het spel 'Wie is de rat?' in Enkhuizen strijdt u in teams tegen elkaar, ideaal als teambuilingsuitje. In ieder team bevindt zich één rat die het spel probeert te saboteren. Vertrouw dus niemand in uw team! De enthousiaste begeleiding van Enkhuizen Events deelt uw gezelschap in teams in en stuurt u op pad.

Het spel start op een centraal punt in de stad Enkhuizen. Tijdens het teambuilingsspel bent u niet alleen bezig om de rat te ontmaskeren, maar loopt u ook langs de mooie bezienswaardigheden van het oude centrum, de haven en de grachten van Enkhuizen. Maar laat u niet te veel afleiden, want de rat is altijd bezig met het spel! De rat is in dienst van een ander team en probeert zo op een slinkse en onopvallende manier alles te saboteren. Tijdens het spel moet u met uw teams diverse opdrachten uitvoeren, puzzels oplossen en nog veel meer.

Herkent uw team de rat? Dan wint u een toepasselijke prijs en komt er een eind aan uw uitje in Enkhuizen.

Inclusief:
- Enthousiaste begeleiding
- Spelmaterialen, vragen en opdrachten
- Eén drankje p.p. van de Hollandse bar
- Prijsuitreiking met prijsje voor het winnende team

Maatwerk
U kunt het arrangement ook uitbreiden met een heerlijk kopje koffie met gebak voordat u aan het spannende spel begint en/of hapje en drankje na of tijdens het spel. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden van ons maatwerk contact op via info@enkhuizenevents.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?