Workshop klompen schilderen

Minimaal 12 deelnemers
2 uur
€ 27,50 p.p. excl. BTW

Workshop klompen schilderen

Voor een workshop klompen schilderen bent u bij Enkhuizen Events aan het juiste adres. U wordt verwelkomt op een gezellige horecalocatie in het centrum van Enkhuizen. Tijdens de workshop klompen schilderen gaat u met behulp van voldoende kwastjes, diverse kleuren verf en diverse sjablonen een klomp decoreren. U kunt uw fantasieën de vrije loop laten en een heus kunstwerk op uw klomp creëren.

Na een warm ontvangst en een korte uitleg gaat uw gezelschap aan de slag samen met de enthousiaste en professionele begeleiding van Enkhuizen Events. Bij de workshop klompen schilderen zijn twee drankjes van de Hollandse bar per persoon inbegrepen.

Uiteraard krijgt u na afloop van de workshop uw zelf gedecoreerde klomp mee naar huis, als aandenken of als brandhout!

Deze workshop klompen schilderen is ideaal te combineren met bijvoorbeeld een begeleide fietstocht, lunch, high tea, diner of een rondleiding door Enkhuizen. Informeert u gerust eens bij evenementenbureau Enkhuizen Events. Wij stellen graag op basis van uw persoonlijke behoeften een passend programma samen, waarbij u deze workshop klompen schilderen combineert met andere verrassende activiteiten.

Prijs is op aanvraag.

Nieuwsbrief ontvangen?