Enkhuizen culinair - culinaire rondwandeling Enkhuizen

Minimaal 15 deelnemers
4,5 uur
€ 52,50 p.p. excl. BTW

Culinaire rondwandeling Enkhuizen onder leiding van gids met bezoek aan vier restaurants

18:00 uur Culinaire rondleiding Enkhuizen (extended)
U en uw gezelschap worden voor deze culinaire rondwandeling Enkhuizen ontvangen in een gezellig restaurant in het centrum van Enkhuizen. Hier ontmoet u tevens de enthousiaste en kundige gids van Enkhuizen Events en nuttigt u een heerlijk aperitief met amuse. De gids begeleidt u hierna naar het volgende restaurant in Enkhuizen. Hier nuttigt u een voorgerecht met 1 consumptie per persoon inclusief. Deze culinaire rondwandeling door Enkhuizen wordt vervolgd met een tweede korte wandelroute naar het volgende restaurant.

Hier wordt het hoofdgerecht uitgeserveerd, en nuttigt u 2 drankjes per persoon inclusief. Nadat u heeft genoten van dit gerecht, neemt de gids u voor een laatste korte route mee naar de laatste locatie van deze culinaire rondleiding door Enkhuizen. Hier nuttigt u ter afsluiting van deze culinaire rondwandeling door Enkhuizen een nagerecht en geniet u ten slotte van een bijpassende dessertwijn en een kopje koffie of thee toe. De gids neemt hier om circa 22:30 uur afscheid van u, waarna u zeerzeker kunt terugkijken op een geslaagde avond uit. Enkhuizen culinair is de ideale combinatie tussen lekker eten en verrassende ontdekkingen in Enkhuizen!

22:30 Afsluiting

Prijs per persoon: €67,50 (exclusief BTW)
Duur: 4,5 uur
Minimum aantal personen: 12
Maximum aantal personen: 75

18:00 uur Culinaire rondleiding Enkhuizen (basic)

Speciaal voor gezelschappen die minder budget hebben maar wel graag een culinaire wandeling willen ervaren, hebben we een 'basic arrangement' ontwikkeld. Het verschil tussen bovenstaand 'extended' arrangement en onderstaande 'basic arrangement', is dat u:
* bij het hoofdgerecht 1 drankje nuttigt in plaats van 2,
* de invulling van het hoofdgerecht simpeler is
* bij het dessert geen dessertwijn wordt geserveerd.

U en uw gezelschap worden ontvangen in een gezellig restaurant in het centrum van Enkhuizen. Hier ontmoet u tevens de gids en nuttigt u een heerlijk aperitief met amuse. De gids begeleidt u hierna naar het volgende restaurant in Enkhuizen. Hier nuttigt u een voorgerecht met 1 consumptie per persoon inclusief. Deze culinaire rondwandeling door Enkhuizen wordt vervolgd met een tweede korte wandelroute naar het volgende restaurant. Hier wordt het hoofdgerecht uitgeserveerd (saté of vis van de dag met patat en salade – uiteraard ook vegetarische keuze), en nuttigt u 1 drankje per persoon inclusief. Nadat u heeft genoten van dit gerecht, neemt de gids u voor een laatste korte route mee naar de laatste locatie van deze culinaire rondleiding door Enkhuizen. Hier nuttigt u ter afsluiting van deze culinaire rondwandeling door Enkhuizen een nagerecht en een kopje koffie of thee toe. De gids neemt hier om circa 22:30 uur afscheid van u, waarna u zeerzeker kunt terugkijken op een geslaagde avond uit. Enkhuizen, zien en proeven; de ideale combinatie tussen lekker eten en verrassende ontdekkingen in Enkhuizen!

Prijs per persoon: € 52,50 (exclusief BTW)
Minimum aantal personen: 15
Duur: 4,5 uur

Nieuwsbrief ontvangen?