Ga mee terug naar de VOC in Enkhuizen

Minimaal 10 deelnemers
7 uur
€ 54,50 p.p. excl. BTW

Ga mee terug naar de VOC in Enkhuizen

10:30 uur Koffie met gebak
In het centrum van Enkhuizen wordt uw gezelschap ontvangen in een gezellig restaurant of grand café voor een lekker kopje koffie of thee met gebak. Hier ontmoet u tevens de enthousiaste begeleiding van Enkhuizen Events.

11:00 uur VOC-wandeling door Enkhuizen o.l.v. een gids
Tijdens deze stadswandeling door Enkhuizen neemt de gids van Enkhuizen Events u mee langs de meest indrukwekkende en bijzondere monumenten van Enkhuizen. De gids vertelt u over de VOC geschiedenis van de stad Enkhuizen. Enkhuizen staat vooral bekend om haar havens, het Zuiderzeemuseum en haar monumentale gebouwen zoals de Koepoort, de Drommedaris en het Waaggebouw.

12:30 uur Lunch in Enkhuizen
Uw gezelschap nuttigt een heerlijke lunch in een sfeervol restaurant in het centrum van Enkhuizen. De lunch bestaat uit diverse broodsoorten, vleeswaren, kaas, zoetwaren, stukjes fruit en onbeperkt koffie/thee/melk.

14:00 uur Bezoek aan het Zuiderzeemuseum
In het Zuiderzeemuseum Enkhuizen staan authentieke panden uit het voormalige Zuiderzeegebied, zoals een kerk, een school, een visrokerij en woonhuizen uit de omliggende vissersdorpen. In dit prachtige wandelpark van het Zuiderzeemuseum Enkhuizen zijn ambachtslieden druk bezig met hun dagelijks werk. Uw gezelschap krijgt ruim te tijd om rond te lopen en zich terug in de tijd te wanen.

16:30 uur Borreluurtje
U sluit deze gezellige dag af in het centrum van Enkhuizen. Uw gezelschap nuttigt hier een aantal consumpties van de Hollandse bar met bijpassende hapjes.

17:30 uur Einde programma

Nieuwsbrief ontvangen?