Meerdaagse zeiltocht vanaf Enkhuizen

Minimaal 10 deelnemers
48 uur

Met uitgebreid lunchbuffet, stadswandeling, driegangen diner, uitgebreid ontbijtbuffet en een overheerlijke lunch

Evenementenbureau Enkhuizen Events biedt meerdaagse zeilarrangementen aan, die volledig in overleg met u samengesteld kunnen worden. U kiest zelf het aantal dagen en in overleg met Enkhuizen Events wordt een fantastisch excursieprogramma gepland voor u. Maak uw wensen kenbaar aan Enkhuizen Events en u ontvangt een vrijblijvend en passend voorstel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tweedaagse zeiltocht, met het onderstaande indicatieve programma;

1e dag, ochtend:
Vertrek vanaf de haven van Enkhuizen op een luxe historische zeilboot. Aan boord bent u van alle gemakken voorzien. Er zijn goede slaapplekken, prima sanitair, een doucheruimte en een heerlijke relaxruimte binnen aan boord. De schipper ontvangt u aan boord en vertelt u alles over het programma, het schip, en alles waarmee u tijdens deze tweedaagse zeiltocht mee mag helpen. Afhankelijk van het weer zeilt u naar bijvoorbeeld een stadje aan de overzijde van het IJsselmeer, zoals Stavoren of Urk. Ook kunt u kiezen voor de bestemming Hoorn.

1e dag, middag:
Uw gezelschap nuttigt een heerlijk en uitgebreid lunchbuffet aan boord, waarbij voor ieder wat wils wordt aangeboden. Heerlijk brood, vissalades, haring, paling, zalm, het ontbreekt u werkelijk nergens aan! Aansluitend, afhankelijk van de bestemming die wordt gekozen, zal er aangemeerd worden in de haven van een IJsselmeerstad. Deze stad verkent u onder leiding van een gids. De gids haalt u op vanaf het schip en vertelt u onderweg diverse leuke anekdotes. De gids laat u tevens verrassende plekjes zien!

1e dag, avond:
U nuttigt een heerlijk driegangen diner in het centrum van de stad waar u bent aangemeerd. Na het diner is de avond vrij te besteden en keert u terug aan boord om de nacht door te brengen. Morgen staat immers de terugtocht weer op de planning!

2e dag, ochtend:
Na een uitgebreid ontbijtbuffet aan boord van uw schip, vertrekt u weer terug richting het mooie Enkhuizen. Onderweg wordt afhankelijk van de afstand die moet worden afgelegd, nog gestopt om een bezienswaardige plaats te bekijken.

2e dag, middag:
Een heerlijke lunch vindt of aan boord plaats, of in de plaats waar u zich op dat moment bevindt. Nadat u deze heerlijke lunch heeft genuttigd, vertrekt u weer verder en zet u onder leiding van de schipper verder uw koers naar Enkhuizen. Hier arriveert u in de namiddag, en kunt u terugkijken op een prachtige tweedaagse ervaring. In overleg met u kan deze tweedaagse zeiltocht worden afgesloten met een heerlijk diner in een gezellig restaurant in de haven van Enkhuizen.

Prijs per persoon: op aanvraag
Duur: 2 dagen
Minimum aantal personen: 10
Maximum aantal personen: in overleg

Nieuwsbrief ontvangen?