Enkhuizen Events zeiltocht Enkhuizen - VIP dagtocht

Minimaal 15 deelnemers
7 uur
€ 92,50 p.p. excl. BTW

Unieke boottocht vanaf Enkhuizen op een zeilschip van de 'bruine vloot'

10:00 uur Trossen los!!!
Voor deze unieke boottocht vanaf Enkhuizen wordt uw gezelschap in de historische binnenhaven van Enkhuizen ontvangen aan boord van een luxe zeilschip, als onderdeel van de zogenaamde "bruine vloot". Hier wordt u ontvangen door de schipper, die u uitleg geeft over het verleden en de mogelijkheden van het schip. U nuttigt in de haven, wanneer het schip even voor anker gaat, een heerlijk kopje koffie met echt Enkhuizer gebak.

Afhankelijk van het weer vaart u tijdens deze zeiltocht vanaf Enkhuizen richting bijvoorbeeld Hoorn, Medemblik of Volendam. Hijst u onderweg de zeilen, bepaalt u de koers vanaf het roer, of hangt u liever achterover, genietend van het prachtige uitzicht onderweg? De keuze is aan u. Het heerlijk uitgebreide vislunchbuffet wordt aan het begin van de middag gepresenteerd. U geniet dan van luxe broodsoorten, diverse soorten vis en vissalades, en heerlijke drankjes daarbij. Gedurende de gehele zeildag zijn ook de drankjes van de Hollandse Bar aan boord inclusief.

17:00 uur Afsluiting
U sluit deze boottocht vanaf Enkhuizen af met champenoise en luxe hapjes, waarna om 17:00 uur de boot de kade van de haven van Enkhuizen weer ontmoet. Evenementenbureau Enkhuizen Events biedt dit programma aan met overtuiging, een succesvolle dag aan boord heeft u met de Enkhuizen Events Zeiltocht Hoorn!

Prijs per persoon vanaf: €112,00 (incl. BTW)
Duur: 7 uur
Minimum aantal personen: 15
Maximum aantal personen: 75

Nieuwsbrief ontvangen?