Kasexcursie compleet

Minimaal 12 deelnemers
2,25 uur
€ 11,57 p.p. excl. BTW

Kasexcursie compleet

10:00 uur Ontvangst bij kwekerij Barendse-DC
Kwekerij Barendse-DC is 's werelds grootste kwekerij met oranje paprika's. Tijdens deze indrukwekkende rondleiding komt u in de energieruimte, de waterruimte en in de enorme kwekerij waar zo’n 30.000 kilo paprika’s op een dag worden geoogst. U ervaart met eigen ogen hoe de hypermoderne tuinder zijn product teelt met oog voor mens en milieu en met de nieuwste technische snufjes. Er gaat een wereld voor u open!

10:30 uur Koffie/thee met een koekje

10:45 uur Presentatie Agriport A7 / Barendse-DC
Deze presentatie maakt de excursie compleet. In de mooie bedrijfskantine van de kwekerij, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, ziet en hoort u een enthousiaste en boeiende presentatie. Uw gids vertelt aan de hand van dia’s en filmpjes over de geschiedenis van het (familie-)bedrijf, de milieuvriendelijke teelt en het duurzaam gebruik van energie d.m.v. aardwarmte en WKK’s. Ook hoort u over de samenwerking in het gebied Agriport A7 en over de komst van het datacentrum van Microsoft. Ten slotte komt u natuurlijk van alles te weten over het bijzondere product en proces van de oranje paprika, van het bloemetje tot op uw bord.

11:30 uur Kasbezoek
U wordt ontvangen in ’s werelds grootste kas met oranje paprika’s.

12:15 uur Einde excursie
Alle gasten krijgen één oranje paprika mee naar huis (alleen vanaf half maart tot eind november).

NB: Bovenstaande tijden zijn slechts ter indicatie. Op zondagen geldt een minimaal aantal personen van 20 en een toeslag van 10%.

Nieuwsbrief ontvangen?